Avery Stables Tämä on virtuaalitalli / Tämä on virtuaalihevonen Etusivu Hevoset Kasvatus

Tervetuloa

Avery Stable on harrastukseen pitkän tauon jälkeen palanneen virtuaalihevosharrastajan pieni talliprojekti. Talli keskittyy täysiveristen laukkahevosten kilpailuttamiseen ja tulevaisuudessa myös kasvatukseen.

Tallin toiminta tähtää laadukkaiden laukkahevosten kasvatukseen ja tuontiin. Pyrimme kasvatustoiminnassamme realismiin ominaisuuksien, erityisesti värin, periytymisen suhteen.

Yhteystiedot

Sähköposti: stablesavery@gmail.com
VRL: VRL-10444
LK: Avery Stables

Vuosipäivitykset

CAS59 / Ensimmäinen toimintavuosi
CAS59 oli Avery Stablesin ensimmäinen vuosi toiminnassa. Nyt kun tallin hevosten kilpakausi on päättynyt, on aika kerrata vuoden kulkua. Tallin rakennus päättyi puolivälissä vuotta ja ensimmäiset kymmenen hevosta muuttivat talliin, viisi vuosikasta ja viisi kaksivuotiasta.

Kaksivuotiaat pääsivät heti aloittamaan kilpauraansa. Kaikki nuoret voittivat maideninsa hienosti viimeistään toisella yrityksellä, mutta ensimmäisen kilpaileminen töppäsi allowanceen. Tämä tamma myytiin vuoden loppupuolella ammatinvaihtajaksi. Molemmat orit juoksivat keskinkertaisesti, niiden kilpailutaso on nyt G3 ja G2. Molemmat jäävät jatkamaan kilpauraansa Averyyn.

Vuoden yllättäjiä olivat tammat Ornament Obsession ja Salty Cherry, jotka molemmat voittivat vuoden aikana G1-tason preplähdön BC:n Ladies Dayn juveline lähtöihin. Tänään oli aika jännittää kilpailusuorituksia Breeder's Cupissa. Matkaan lähdettiin pienin odotuksin. Ensimmäisenä Ornament Obsession juoksi kovassa lähdössä neljännelle tilalle, mihin tallin väki on oikein tyytyväinen. Salty Cherry, jolta odotimme vähän enemmän kilpailun tason ja tamman omien suoritusten vuoksi, ei valitettavasti juossut lähtöä omalla tasollaan, vaan tuli maaliin lähdön häntäpäässä. Heikon suorituksen vuoksi rataeläinlääkärit tutkivat tamman melkein välittömästi lähdön jälkeen, ja ikäväksemme tammalta löytyi jalasta ongelma, joka tulee estämään tulevaisuuden juoksemisen. Vaiva ei kuitenkaan ole periytyvää ssorttia, joten hevosesta tulee oivallinen siitostamma.


{title}
{menu}
{content}
{footer}