Etusivu

Hevoset

Ostaminen

Tämä on virtuaalitalli.


Tervetuloa

Parkkeeraat autosi yhteen muutamasta tallin pihassa olevasta parkkiruudusta ja vilkuilet uteliaana ympärillesi. Löytyisikö tästä vanhasta kivinavetasta tai sen takaa näkyviltä laitumilta se unelmahevonen juuri sinulle?

Olet saapunut myyntitalli Estradiin. Talli sijaitsee virtuaalisessa Suomessa jossakin Pirkanmaan paikkeilla, ja puitteisiimme kuuluu vanhasta kivinavetasta rakennetun tallin lisäksi hyväpohjainen kenttä, mukavat talvitarhat sekä valtavat laitumet kesää ajatellen. Talvella on mahdollista käyttää läheisen ratsastuskoulun maneesia ja maastoilemaan pääsee niin tietä kuin polkujakin. Tarvittaessa käytössä on jopa parin kilometrin päästä löytyvä kesäravirata! Karsinoita on tällä hetkellä kymmenen, mutta lisää on mahdollista rakentaa tarvittaessa.

Estradin väki maahantuo ja jälleen myy sekalaista hevosjoukkoa. Karsinat pyritään pitämään melko täynnä, eikä tavoitteena ole antaa hevosille pysyvää kotia, vaan etsiä niille paras mahdollinen rakastava koti. Myyntihevosilla kilpaillaan niiden Estradissa asumisen aikana hevosen omassa painotuslajissa, joten myyntihetkellä hevoset ovat tavallisesti jo keränneet hieman kilpailukokemusta.

Mahdollisen unelmahevosesi löydät Hevoset-välilehdeltä, ja mikäli sopivaa ei löydy, myös tilaustuonnit ovat mahdollisia. Sekä myytävien että tilaushevosten hankintaohjeet ovat sivulla "Ostaminen".