Etusivu

Hevoset

Ostaminen

Tämä on virtuaalitalli.


Hevoset

Tervetuloa talliin. Hevosten nimeä klikkaamalla pääset tutustumaan niihin tarkemmin.

Dolour T

135cm 9-vuotias suomalainen ratsuponi tamma
HeB / 90cm, yleisratsu

Dolour T on ihastuttava keskikokoinen ponitamma, sopii kokemattomaankin käteen. Tamma on jokapaikanhöylä, joka sopii moneen käyttöön. Täydellinen ensiponiksi ja toimii varmasti myös ratsastuskoulussa. Sopisi loistavasti myös rennoksi ratsuksi pienikokoiselle tätiratsastajalle. Ei stressaa uusissakaan paikoissa, joten toimii mukavasti kilpaponinakin!

Meillion Dwynwen

119cm 11-vuotias welsh mountain tamma
HeB / 70cm, yleisratsu

Älyttömän kiltti pikkuponitamma, joka sopii loistavasti ensiponiksi tai kilpailemista aloittelevalle lapselle. Toimisi varmasti hyvin myös ratsastuskoulussa kärsivällisen ja rauhallisen luonteen ansiosta. Hyppää pikkuponiksi mukavasti, ja osaa myös kouluratsastustemppuja oman tasonsa ulkopuolelta. Tästä jokaisen pikkutytön unelmaponi!

Segersång, varattu

125cm 5-vuotias russponi ori
HeB / 80cm / ajo-opetettu, yleisponi

Mukava luonteinen poniori. Ei sovi ratsastuskouluun, vaan on ennemmin yhden ihmisen poni, koska stressaa vaihtuvista ratsastajista. Sopiva kuitenkin moneen eri lajiin kilpailemaan tai harrasteluun. Toimii myös lapsilla. Upean värinsä, hyvän sukunsa ja loistavan rakenteensa ansiosta sopii varmasti myös loistavasti jalostuskäyttöön.

Soft Toy Unicorn, varattu

99cm 3-vuotias shetlanninponi ori
HeC / 40cm / ajo-opetettu, yleisponi

Upea pikkuponi osaaviin käsiin. Hieman turhan vauhdikas pikkulasten poniksi, mutta osaavissa käsissä upea nuori poni. Osaavan aikuisen valvonnassa toimii myös lapsilla, mutta ei sovellu ratsastuskouluun. Tulevaisuudessa loistoponi esimerkiksi valjakkoon tai raveihin sekä harrastamiseen. Iän kartuttua varmasti myös hyvä jalostusponi.

Theater Phantom, varattu

166cm 14-vuotias suomalainen puoliverinen ori
GB / 100cm, kouluratsu

Upea kouluhevonen opetusmestariksi. Komea ori, joka taitaa kouluratsastuksen kaikki hienoudet ja toimii loistavasti osaavalla ratsastajalla. Toimii kuitenkin vain oikeilla avuilla, joten tarvitsee ratsastajan, joka tietää mitä on tekemässä. Loistava opetusmestari ratsastajalle, joka pyrkii korkealle tasolle ja tarvitsee osaavan ratsun.