Etusivu

Hevoset

Ostaminen

Tämä on virtuaalitalli.


Ostaminen

Oma hevonen Estradista?

Oman hevosen hankkiminen meiltä on kohtuullisen helppoa. Mikäli nykyisistä myytävistä ei löydy sopivaa juuri sinulle, tuomme hevosia myös tilauksesta.

Valmiille myytäville ostaja saa mukaan kaiken, mitä sivuilta löytyy, mukaan lukien kuvat. Kaikki © VRL-10444, mikäli toisin ei ole mainittu. Lisätekstejä ja kuvia on mahdollista ostaa erikseen virtuaalipalkalla. Sivuilla ei ole syntymäaikaa, vaan ikä, jotta omistaja voi itse mukauttaa hevosen ikääntymisen sopvaksi. Samasta syystä emme rekisteröi myyntihevosia.

Tilaustuonneille saa aina mukaan 2-3 polvea sukua ja perustiedot. Lisäksi pakettiin ostajan halutessa kuuluu lyhyt luonne ja historiateksti. Jos minulta löytyy sopivia kuvia, myös 1-3 kuvaa on mahdollista saada tuonnin mukaan ilmaiseksi. Lisätekstejä ja kuvia on mahdollista ostaa virtuaalipalkalla.

Sekä valmiille myytäville että tilaustuonneille kilpaillaan Estradin puolesta 20 sijoitusta ennen kodin vaihtoa, mikäli uusi omistaja näin toivoo.

Myyntiehdot

♞ Samat myyntiehdot koskevat sekä valmiita myytäviä että tilaustuonteja.
♞ Ilmaiseksi mukaan annettavat kuvat eivät ole hevosen käytössä yksinoikeudella (mutta uudelleen käytön todennäköisyys on pieni)
♞ Emme vaadi myydyiltä hevosilta erityistä aktiivisuutta
♞ Uudet sivut tulee toimittaa meille kohtuullisen ajan kuluessa myynnistä (sovitaan tapauskohtaisesti)
♞ Jos hevonen on katoamassa harrastuksen lopettamisen tai muun syyn vuoksi, etkä halua tai saa itse myytyä hevosta, tulee hevosta tarjota takaisin meille
♞ Muutoksia annettuihin tietoihin saa yleensä tehdä, mutta tähän tulee pyytää lupa oston yhteydessä (lukuunottamatta ruunaus)
♞ Hevosen kuollessa hevoselle tulee tehdä pysyvät muistosivut
♞ Toivomme, että hevonen rekisteröidään tietojen säilymiseksi katoamistilanteessa (esim. VRL tai Laukkaurheilukeskus)

Osto-ohjeet

Voit lähettää ostotarjouksen Keskustassa yksityisviestinä tai Myyntitalli Estradin topicin kautta. Mikäli sinulla ei ole tunnusta Keskustaan, tarjoukset kulkeutuvat perille myös sähköpostitse (stablesavery@gmail.com).

Myyntitarjoukseen valmiista hevosesta tulee sisällyttää:
♞ Mistä hevosesta olet kiinnostunut
♞ Mihin käyttöön hevonen tulisi
♞ Haluatko hevosen mukaan extroja tai että kilpailen sille jonkin määrän sijoja (1-20) ennen myyntiä, yleishevosille myös kilpailulaji on hyvä mainita

Tilaushevosta hankkiessa kerrothan, mitä tietoja hevosesta haluat ja mitä vaatimuksia hevoselle on (esim. rotu, ikä).

Myydyt hevoset

nf-o. Onomatophopia
shet-o. Rokkitykki
fwb-t. Easyjet
fwb-o. Meleagris
fwb-t. Fake Cola