Nimi Kukkaniityn Bablo
Rekisterinumero VH22-028-0031
Rotu gotlanninruss
Sukupuoli ori
Syntymäpäivä s. 01.02.2010
Säkä, väri 133cm, ruunikko
Omistaja Halluharjantila, VRL-10361
Kasvattaja Flowerfield


Koulutus Helppo A, 90cm
Painotus Yleisratsastus

Bablo on pieni ja suloinen nuorukainen, joka on jo tähän mennessä pyörinyt monella tallilla. Kasvattajaltaan päästyään varsa suunnisti vt Muistoon, joka kuitenkin joutui lopettamaan toimintansa. Hevosten myyntipäiviltä ori suunnisti piirrostalli Papuseen, joka sekin joutui lopulta lopettamaan omistajan ajan puutteen vuoksi. Nyt herra on siis tullut meille kokeilemaan, kauanko onni täällä kestää.

Bablo on selvä nuorukainen omine kasvamiseen liittyvine ongelmineen. Niinkin ystävällisen kuvan kuin herra antaakin, löytyy suloisen kuoren alta temperamenttia jota voi verrata ainoastaan teinien murrosiän kapinallisuuteen.

Karsinassa Bablo yleensä pyörii sinne tulleen ihmisen ympärillä väistellen näppärästi riimua. Kun orin kuitenkin saa kiinni, seisoo se nätisti paikoillaan kuin ei koskaan olisi mitään pakoillutkaan. Kaviot nousevat vaihtelevalla menestyksellä, välillä helposti ja välillä vaikeamman kautta. Varustaessa ei pullistele, mutta kuolaimia laittaessa saa suorastaan anoa Babloa avaamaan suunsa. Eläinlääkäri ja kengittäjä ovat lisäksi Bablon mielestä mitä kauheampia ihmisiä ja välillä on hyvä ettei ori ole suorastaan paniikissa kun kengittäjä tulee lähemmäs pihtiensä kanssa.

Ratsastaessa Bablo ei ole ihan kaikkien ratsu. Ori on herkkä eikä siedä juuri mitään ylimääräistä sähellystä ratsastajalta tai pian saa huomata olevansa maassa samalla kun ori katsoo vähän matkan päästä ratsastajaa pahasti. Muuten Bablo ei kuitenkaan ole riehumisherkkä eikä erityisemmin säikykään mitään. Pahoina päivinä ori ennemmin mököttää kuin lähtee kiitämään tuhatta ja sataa heti laukkapohkeet saatuaan, vaikka on sitäkin joskus nähty.

isä Big Button ii Gentleman iii tuntematon
iie tuntematon
ie Magig Fuson iei tuntematon
iee tuntematon
emä Taivaanrannan Vappu ei Noesteds eii tuntematon
eie tuntematon
ee Sluhawka eei tuntematon
eee tuntematon

Näyttelyt
NJ :: 01.06.2022 - Adina - Russioriit - 5/7, SA, irtoSERT - tuomarina Lissu T. VRL-12701

Valjakko 0 sij.
villit :: 00.00.0000 - paikka - luokka - 0/0

virtuaalihevonen
hevosen kuvan © ransu.kuvat.fi