Nimi Blue Moon's Joy Time
Rotu pitkäkarvainen collie
Sukupuoli uros
Syntymäpäivä s. 16.10.2013
Omistaja Halluharjantila, VRL-10361
Kasvattaja Blue Moon Collies

Painotus tallikoira

Tämä pieni talliapulainen on Jeremy, lyhyemmin Jere ja virallisesti Blue Moon's Joy Time. Jeremy on nuori, 2013 lokakuussa syntynyt pitkäkarvainen collie uros, joka ainakin toistaiseksi, ennen murrosikää, on todellinen perskärpänen. Pikku tricolor on energinen karvapallero, joka viihtyy kaikkien ihmisten seurassa, tulee toimeen koirien kanssa, menee uteliaasti tutkimaan uusia asioita ja sopeutuu muutoksiin suhteellisen nopeasti. Nähtäväksi kuitenkin jää, minkälainen murkku tästäkin pallerosta aikanaan tulee.

isä Terryson's Buffalo ii Morio le Perdero
ie Terryson's Vicky Tale
emä Deep Sea's Elisy ei Fennio Fuller
ee Renido's Adalmiina

Jeremyn isä on komea, alkuperältään amerikkalainen, pitkäkarvainen collie uros Terryson's Buffalo. Puolikkaan kaulurin omaava tumma ja nallemainen soopeli on kerännyt kunnioitettavan litanian muotovaliotitteleitä eri maista.
Buffalon isä on vaaleampi soopeli karvakuningas Morio le Perdero. Morio on myös ehtinyt keräämään titteleitä, joskin vähemmän kuin poikansa.
Buffalon emä puolestaan on siro tricolor narttu Terryson's Vicky Tale. Vicky on tutumpi paimennuksen, kuin näyttelyiden puolelta.

Jeremyn emä on "taloudellisemman" turkin omaava tricolor narttu Deep Sea's Elisy. Elisy on hieman pidättyväisempi ja ujompi tyttö. Elisy on kilpaillut enemmän tokossa kuin esiintynyt näyttelyissä menestyen molemmissa hyvin.

virtuaalikoira
koiran kuvat © Zuzana Buráňová