Tervetuloa!

Olet juuri saapunut yhdelle nykypäivän villin lännen hevostilalle, jossa lihaksikkaat ja nopeat karjahevoset työskentelevät kuuliaisesti päivettyneiden cowboyden ohjauksessa chapsien hapsujen lepattaessa ja kavioiden takoessa kuivaa maata. Aurinko paahtaa päivisin, kojootit ulvovat öisin ja kannusten kilinä sekä kavioiden tömähdykset kuuluvat koko ajan, ilman taukoja... Tai näin ainakin kuvitelmissa.

Todellisuus ei aina vastaa täysin kuvitelmia. Deadwood Rangers -nimeä kantava tila täyttää kyllä säätilavaatimukset. Jo nimi kertoo kuitenkin hyvinkin paljon itse tilasta. Deadwoodin tila sijaitsee paikalla, jossa joskus kasvaneesta metsästä on jäljellä enää vain pari pystyyn kuollutta runkoa ja tilan hiljaiseen toimintaan kuuluu melkeinpä vain rakkaiden colorado rangereiden kasvatus. Karsinoita ja tilaa löytyy hevosille paljonkin ja tilaa olisi vielä laajentaakin, mikäli hevosmäärä nykyisestä vielä kasvaa. Tilalla kasvatetaan myös karjaa, joiden kanssa työskentely hoidetaan hevosilla.

Kasvatuksen lisäksi Deadwoodista löytyy toimintaa muutamien kilpailuiden ja rangereiden maahantuonnin muodossa. Deadwoodissa pidetyt kilpailut löytyvät WRJ:n kilpailukalenterista.

Mutta pidemmittä puheitta, tervetuloa vielä kerran Deadwoodiin!

Hyödyllisiä linkkejä

Virtuaalinen ratsastajainliitto VRL
Virtuaalinen westernjaos WRJ
Virtuaalinen laukkaurheilukeskus LK

Yhteistyötallit

Virtuaalitalli Wyoming

Ulkoasun kuvat © Delyth Angharad ja kati
Deadwood on virtuaalitalli