Etusivu

Etusivu on aina lyhyen esittelyn paikka. Kliseisesti aloitettuna, olet jotain kautta eksynyt virtuaalitallille, joka kantaa ylempänä näkyvää nimeä Halluharjantila. Halluharjantila on oma ikuisuusprojektini: vuonna 2008 alkunsa saanut talli, mistä en ole vielä monen vuodenkaan jälkeen päässyt eroon - enkä luultavasti tule vähään aikaan pääsemäänkään. Tallin syvin tarkoitus on majoittaa kaikki sata ja yksi kaviollista kaveria samaan paikkaan, jotta lauman kontrollointi olisi edes hieman helpompaa ja siinä sivussa tulee kasvatettua jos jonkinmoisia takkutukkia.

Päivitysten osalta Halluharjantila ei ole aktiivisimmasta päästä, mutta kulissien takana löytyy aktiivisuutta vähintään harmaiden hiusten repimisen muodossa. Tavoitteet ovat joskus olleet korkeallakin, mutta nykyään hevosten suurin tarkoitus on kantaa puskapollejen kuninkaiden ja kuningattarien titteleitä. Suurin osa asukkaista kilpailee enemmän ja vähemmän, osa jopa "täydet" sijoitukset, mutta laatuarvosteluihin ei ainakaan tällä hetkellä kurkoitella.

Hiljaisempinakin aikoina minuun saa parhaiten yhteyden sähköpostitse, mikäli kysyttävää ilmenee asiasta tai toisesta.
    - titiuu, VRL-10361

Päivitetty 15.07.2021

Esittely

Asukkaat

Talli on täynnä toinen toistaan takkuisempia karvakorvia muutaman kiiltävän kisaratsun siivettämänä. Melkein kaikki hevoset ovat tarjolla jalostukseen ja astutuksia, liisauksia sekä tilausvarsoja voi kysellä vapaasti itseä miellyttävistä yhdistelmistä. Jalostukseen tarjolla olevat hevoset ja tilausohjeet löytyvät täältä.

Hevoslistat tekeillä

Suomenhevoset / Työhevoset / Puoliveriset / Muut hevoset

Shetlanninponit / Welshit / Muut ponit

Muut eläimet / Muistoissa

Toiminta

Kasvatus

Tallin kasvatus on pienimuotoista siinä suhteessa, että pääosin kaikki kasvatit jäävät kotiin. Kasvateilta ei odoteta mitään ihmeellisyyksiä. Tästä syystä kasvatit lähtevätkin suhteellisen helposti myös uusiin koteihin kysyttäessä.

Varsinaista kasvatusrotua ei Halluharjassa ole, mutta eniten kasvatus painottuu kuitenkin suomenhevosiin. Suomenhevosilla sekä muilla suomenkielisen nimen omaavilla kasvateilla kasvatusliitteenä toimii Halluharjan. Toisena kasvatusnimenä on HAH, jota käytetään kaikilla roduilla ja osa kasvateista jää ilman kasvatusliitettä.

Jalostukseen tarjolla olevat hevoset ja tilausvarsan hankintaohjeet löytyvät täältä. Mikäli kuitenkin jää kysyttävää tai muutoin epäselvissä tapauksissa, minut saa parhaiten kiinni sähköpostitse.

Kasvattilistat ovat päivittämättä!

Kilpailut

Satunnaisesti Halluharjassa järjestetään kilpailuita hyvinkin laajalla lajivalikoimalla. Tällä hetkellä mahdolliset kilpailut ovat perinteisiä VRL:n alaisia kilpailuita, mutta porrastettuihin tutustuminenkin on tulevaisuudessa mahdollista. Mahdolliset kilpailut löytyvät kilpailujaosten omista kilpailukalentereista:

ERJ / KRJ / KERJ / MEJ / VVJ / WRJ / ARJ / TYH

Ulkoasu ja grafiikan kuva © Halluharjantila
Tausta © Background Labs
Koristekuvat © Kata T., Vadelmahattara,
VRL-01080, Juli, Ipsu ja Jenny K
Halluharjantila on virtuaalitalli ja jokainen hevonen on virtuaalihevonen. Mitkään kuvissa esiintyvät hevoset, ihmiset ja maisemat eivät liity sivulla oleviin teksteihin mitenkään ja kaikki tiedot ovat mielikuvituksen tuotetta.