Nimi kè Sojav
Rekisterinumero VH12-001-0148
Rotu akhal-teke
Sukupuoli ori
Syntymäpäivä s. 27.12.2010
Säkä, väri 157cm, ruunivoikko
Omistaja Halluharjantila, VRL-10361
Kasvattaja Blan Orchid, VRL-10361


Koulutus Vaativa A, 100cm
Painotus Kouluratsastus

Keke on himpun verran kohelo, mutta miellyttämishaluinen ja mukava, eikä todellakaan yhden ihmisen hevonen kuten tekejen väitetään olevan. Esimerkiksi kisapaikalla Keke kuitenkin osaa myös esittää kovista.

Hoitaessa Keke on kaikkien lellikki, ori nauttii silmin nähden harjauksesta ja kaviotkin nousevat todella helposti. Saattaa kuitenkin flirttailla ja hirnua vähän tammoille kesken hoitamisen. Pesemistäkään Keke ei laita pahakseen vaan tyytyväisenä nauttii vesi suihkusta, ja kuumina päivinä samalla myös viilennyksestä, silmät puoli ummessa. Loimea pitää ennen sen pukemista näyttää orille - muuten se ajattelee että sen sisällä on hirviö ja koettaa paeta paikalta. Suitset saa pukea rauhassa, ja satulaa orilla kannattaa ennen sen laittamista näyttää Kekelle, sillä myös sen sisällä voi asua vihreitä ukkoja tai jotakin vielä pahempaa.

Ratsuna Keke on hieman hankalampi kuin hoitaessa, mutta kouluratsuna hyvin taitava ori yrittää kuitenkin yleensä parhaansa, tehtiin sitten mitä tahansa. Pientä "onko nyt ihan pakko" testailua voi esiintyä ainakin ratsastuksen alkuvaiheessa ja orilla täytyy todella ratsastaa jotta sen saa kulkemaan esteillä tasaisessa, hyvässä, tempossa tai koulussa oikeanlaisessa muodossa rehellisesti. Kun orin saa kulkemaan hyvin niin on se lähes täydellinen unelma ratsu joka toimii pienimmälläkin pohkeen hipaisulla tai käsien liikutuksella, mutta ei kuitenkaan ole automaatti.
© Veera

isä Kleine Pflaume ii Heraiten iii Haare auf dem Fuß
iie Albino Blume
ie Schneekönigin iei Herr Werk
iee weit vom wunderschönen
emä Boyero's Isabella ei Cookie Palace eii unohtunut
eie unohtunut
ee Alana's Beau eei unohtunut
eee unohtunut

Jälkeläiset
s. 13.01.2012 at-t Zedstawici Rasy RSE
s. 27.05.2012 at-t Dvojita Hribata RSE
s. 02.07.2012 at-o Yon Militè Ti RSE

Kouluratsastus 0 sij.
-

virtuaalihevonen
hevosen kuvat © Bob Langrish